Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

SAP® Business All-in-One konfigurator

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

sap_konfiguratorZbog velikog interesovanja za SAP® Business All-in-One poslovno rešenje namenjeno manjim i srednjim preduzećima, koje je promovisano za korisnike na SAP® World Tour 08 konferenciji u septembru u Beogradu, SAP West Balkans je pripremio web konfigurator ovog rešenja.

Putem web konfiguratora svi zainteresovani za SAP Business All-in-One rešenje moći će jednostavnim izborom opcija preko web stranice virtuelno da konfigurišu rešenje u skladu sa svojom delatnošću, brojem zaposlenih, željenim modulima za različite poslovne procese, itd, posle čega će automatski dobiti okvirno predviđenu cenu tako konfigurisanog rešenja.

 

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>