Kako mogu da pomognem?

PoslovniSoftver.net nudi pun set usluga u vezi sa procenom i nabavkom poslovnog softvera kompanijama i drugim organizacijama koje žele da maksimizuju iskorišćenje tehnologije. Uspešni IT projekti počinju sa snažnom posvećenošću top menadžmenta, izborom pravog softvera, primenom strategija za upravljanje promenama i pravilnu pripremu implementacije. Kontaktirajte nas da prodiskutujemo o proceni vašeg postojećeg softvera ili o projektu izbora novog.

Procena poslovnog softvera

Saznajte zašto izreka "Bolje vrabac u ruci nego golub na grani" u ovom slučaju može da vam uštedi brdo novca?

Izbor poslovnog softvera

Na tržištu postoji preko 120 proizvođača poslovnog softvera. Kako izabrati PRAVI SOFTVER za vašu kompaniju?

Izbor implementacionog partnera

Partnerstva su dobra, ako su na obostrano zadovoljstvo. Saznajte KAKO da izaberete pravog partnera za implementaciju?

Pregled i revizija ugovora za poslovni softver

Da li želite da razumete detalje oko ugovora za poslovni softvera dovoljno da takav ugovor možete potpisati a da se ne brinete da li će delovi koje niste razumeli da vam se kasnije obiju o glavu?

Nadzor implementacije i upravljanje projektom

Sva teorija pada u vodu, ako se PROJEKAT implementacije poslovnog softvera ne sprovede do kraja kako treba. Saznajte kako da ne upropastite implementaciju poslovnog softvera?

Revizija postojećeg poslovnog softvera

Ko se kome prilagodio i zašto? Da li je poslovni softver prilagođen vašoj kompaniji ili ste se vi prilagodili mogućnostima poslovnog softvera? Saznajte kako da to proverite i unapredite postojeće stanje!

Miodrag Ranisavljević

Zašto da me anagažujete da Vam pomognem sa izborom poslovnog softvera?


Relevantna metodologija izbora poslovnog softvera je kritična za uspešnost projekta. Bilo da tražite ERP softver, softver za kadrove i plate (HR), CRM ili bilo koju drugu vrstu softvera predlažemo da obratite pažnju i primenite ovu metodologiju kod izbora softvera.

Tražite novi ili unapređujete postojeći softver?

Javite se da popričamo na temu

>