Rekli su…

preduzetnik

Ovi sjajni članci će vam pomoći da razumete svet poslovnih softvera. Ako pitate sebe kako da donesete odluku koji je softver pravi za vas i vaše poslovanje jednostavno pročitajte sve tekstove sa bloga i mnoge stvari će vam biti kristalno čiste. Autor jasnim jezikom pogađa u sam centar problematike. Blog mi je veoma koristan i često se služm sa znanjima preuzetim odavde u svakodnevnoj komunikaciji sa klijentima i poslovnim partnerima, zato ga toplo preporučujem svim poslovnim ljudima koji misle ozbiljno da organizuju i uspešno vode svoj biznis. Želim reći da je blog do sada najveći doprinos razumevanju našeg tržšta poslovnog softvera i siguran sam da će se i dalje razvijatu u tom pravcu.

Bojan Bojović, vlasnik i urednik sajta Preduzetnik.rs

Divider 10

softverNetDrago mi je što se kroz odlične tekstove potencijalni korisnici poslovnog softvera mogu upoznati sa procedurom implementacije te da je srž poslovnog softvera univerzalna i da nema političkih granica. Kako Internet Softver razvija poslovni softver na Linuxu, malo je tekstova i tečajeva na temu, ali zato Internet Softver prikuplja saznjanja za implementaciju i poboljšanja poslovnog softvera iz raznih web izvora, pa tako i sa blog.poslovnisoftver.net !

Siniša Randić, direktor

Divider 10

mrezaSviđa mi se što ste posvetili ceo blog isključivo oblasti poslovnog softvera i obezbedili teorijski pristup. Koliko je meni poznato, prvi ste kod nas. Raduje me što ćete obrađivati domaći softver jer je ta poslovna zajednica manje poznata i ne toliko brojna, a bavi se projektima koji su značajni i od kojih se mnogi izvoze dalje u svet, a sama oblast obuhvata profesije budućnosti. Predlažem Vam i veoma bi mi značilo, a verujem i ostalima da povremeno iznesete svoje viđenje i svoj pregled nekog od programa. Ili to možda ostavljate za glavni deo prezentacije? Takođe mislim da bi značajno bilo i da napišete neka od svojih iskustava prodaje konkrentog softvera kod nas, ili u inostranstvu, o problemima sa kojima se susrećete, ali i o dobrim stranama, tendencijama i predviđanjima. Na taj način ćete nam sigurno olakšati buduće odluke i dati bolji uvid ovu sferu

Tihomir Stojanović , Autor i koordinator projekta Mreža kreativnih ljudi

Divider 10
gtmcoTekstovi su odlično napisani, jasni i konkretno ukazuju na probleme sa kojima se mi korisnici susrećemo prilikom odabira poslovnog softvera. Bogat korisnim informacijama i odiše profesionalizmom. Sve ovo, za nas stare a i za buduće korisnike nekog od poslovnih softvera znači lakši i kvalitetniji put do pravog rešenja u odabiru softvera. Iskreno preporučujem ovaj blog svima koji žele da podignu svoje poslovanje na visok stepen profesionalizma.

Katarina Racković, logistic manager

>