Brzi vodič za promenu poslovnog softvera

Često se u praksi kompanije odlučuju za promene poslovnog softvera ne pitajući se pritom:

Promena poslovnog softvera
  • Da li je promena neophodna?
  • Zašto i kako menjati poslovni softver?
  • Kako osigurati da promena bude uspešna i kako izbeći zamku opšteg mesta „najbolje iz prakse“?

Na ova i slična pitanja pokušao sam da odgovorim u ovom vodiču koji je pre svega namenjen vlasnicima, menadžerima i svima ostalima koji upravo razmišljaju o tome zašto i posle X meseci implementacije, obuke i raznoraznih treninga i dalje ne mogu da dobiju izveštaje koji su im potrebni.

Pokušaću da pronađem najčešće razloge za promenu poslovnog softvera kao i da odgovorim na često postavljano pitanje da li je problem u softveru ili u organizaciji firme ili je problem zapravo u oba? Šta firme zapravo kupuju kada kupuju poslovni softver? Da li je problem u pogrešnoj motivaciji, nedostatku vizije ili jednostavno u lošem softveru. Na ova i slična pitanja, nadam se da ćemo, zajedno uspeti da odgovorimo.

Popunite formu i na unetu email adresu poslaću Vam link sa kog možete preuzeti kompletan sadržaj ove analize! Ne brinite i pridružite se skoro 1000 redovnih primalaca korisnih i edukativnih tekstova (kao što je ova analiza, na primer) sa sajta!*
Vodič - Promena poslovnog softvera

*Ni ja ne volim spam, ali ipak želim da znam kome je sve interesantna ova analiza! Vrlo jednostavno, ako vam je interesantna ova analiza, možda će vam biti interesantna i neka slična tema ili interesantna aktivnost na veb-u iz oblasti poslovnog softvera, te vas o istoj mogu obavestiti putem email-a.

>