Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Kontakt

Ako želite ostavite i ove podatke:

Miodrag Ranisavljević - autor slika

Najbolje da drugi kažu (o autoru):
Obrazloženje dodele Priznanja e-Razvoj 2016 Miodragu Ranisavljeviću

Miodrag Ranisavljević se kao IT stručnjak već dugi niz godina bavi rešavanjem problema u oblasti elektronskog poslovanja, analizom i primenom konkretnih poslovnih softverskih sistema, IT edukacijom i promocijom. Pobornik je intenzivnog razvoja informacionog društva u Srbiji i u tom smislu godinama daje konkretne i konstruktivne predloge. Miodrag svoj poslovni entuzijazam i veliko stručno iskustvo uspešno i nesebično prenosi i svima ostalima koji prate njegov rad i savete na portalu PoslovniSoftver.net

Svojim ljudskim kvalitetima i specifičnom harizmom stekao je širok krug simpatizera i pristalica kako među svojim kolegama IT stručnjacima tako i među svima onima koji su imali prilike da ga upoznaju. Jedan je od prvih članova Udruženja e-Razvoj, a svojim aktivnim pristupom je u ovih 6 godina postojanja udruženja dao veliki doprinos njegovom organizovanju i radu. Od Miodraga se tek očekuju veliki poslovni rezultati i doprinosi, tako da će i ovo priznanje, nadamo se, dati dodatnu snagu njegovim stručnim i ljudskim nastojanjima da istraje na putu kojim je krenuo.


eRazvoj - potvrda poslovne kompetentnosti
Top 50 - najbolje online stvari - PoslovniSoftver.net 2014
>