Vodič: IT ugovori za vlasnike i menadžere

U ovom priručniku pokušao sam da prenesem svoja iskustva tokom dugogodišnje prakse u poslovnim i IT vodama, a prateći šta su bila najčešća pitanja i dileme ljudi iz kompanija sa kojima sam sarađivao.

PoslovniSoftver.net Logo Footer

Umesto uvoda
MR_Author_About_TransparentRedefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje.
Krenimo od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”.

Ko je autor bloga?

Autor je Miodrag Ranisavljević, od 2001. godine u poslu analize, razvoja, prodaje i implementacije poslovnog softvera. Mlad čovek koji je video i prednosti i mane postavljanja poslovnog softvera u firmama najrazličitije delatnosti. Od kompletnih do pojedninačnih rešenja, od knjigovodstvenih agencija do maloprodajnih objekata i sve izmedju. Od gotovih rešenja do namenskog softvera.

Kako stupiti u kontakt sa autorom?

Možete mu pisati na e-mail adresu: miodrag (at) poslovnisoftver (tačka) net ili preko kontakt formulara!

Ključne reference?

Deloitte Belgrade Economics Institute Belgrade BS Procesor Belgrade DESK Belgrade Imtel Computers Belgrade Infoteam (Garmin) Belgrade PC Diskont Belgrade Hellas Computers Belgrade Technomedia Kragujevac EWE Computers Belgrade Europen Belgrade Luxor Belgrade Rovita (TDR) Belgrade ProLine Group (HAMA) Belgrade Vesti (newspapers&magazines) Belgrade Podravka Belgrade Phillip Morris Belgrade Verano Motors Belgrade Fashion Company Belgrade

Šta drugi kažu o sajtu?

I za kraj podsetnik na stari logo:

Blog poslovnisoftver.net logo


eRazvoj - potvrda poslovne kompetentnosti
Top 50 - najbolje online stvari - PoslovniSoftver.net 2014

Analiza: Veb nastup ponuđača poslovnog softvera u Srbiji 2014

Kvalitetna i na vreme plasirana informacija je jedina koja donosi novac u današnje vreme. Koliko je ova teorija primenljiva u praksi ponuđača poslovnog softvera u Srbiji? I šta potencijalni kupci poslovnog softvera mogu naći na sajtovima ponuđača?

>