Analiza veb nastupa proizvođača poslovnog softvera u Srbiji 2014

Analiza sajtova ponuđača poslovnog softvera u Srbiji 2014

Cilj svake web prezentacije je da u najboljem svetlu tržištu predstavi kompaniju, njene proizvode i usluge. Neretko se dešava da se najviše pažnje prilikom izrade posvećuje estetskoj i grafičkoj dimenziji, i ako su, sa stanovišta korisnika, funkcionalna i sadržajna dimenzija, kao i brza dostupnost traženih podataka i informacija najvažniji faktori.

U ovoj analizi saznaćete:

  • Šta je web funkcionalnost i kako se postiže?
  • Koliko su proizvođači poslovnog softvera ažurni u pružanju informacija na svojim sajtovima?
  • Koliko je lako, iz ugla potencijalnog korisnika, naći željene informacije?
  • Koliko je koristan sadržaj na ovim sajtovima proizvođača poslovnog softvera?
  • Zašto je važno ulagati u veb nastup?

Kvalitetna i na vreme plasirana informacija je jedina koja donosi novac u današnje vreme. Koliko je ova teorija primenljiva u praksi proizvođača poslovnog softvera u Srbiji?

Popunite formu i na unetu email adresu poslaću Vam link sa kog možete preuzeti kompletan sadržaj ove analize! Ne brinite i pridružite se skoro 1000 redovnih primalaca korisnih i edukativnih tekstova (kao što je ova analiza, na primer) sa sajta!*

Web nastup PS u Srbiji 2014

*Ni ja ne volim spam, ali ipak želim da znam kome je sve interesantna ova analiza! Vrlo jednostavno, ako vam je interesantna ova analiza, možda će vam biti interesantna i neka slična tema ili interesantna aktivnost na veb-u iz oblasti poslovnog softvera, te vas o istoj mogu obavestiti putem email-a.
>