PoslovniSoftver.net
Shares

Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

File New: Nova Godina v2019

Vreme čitanja: 2 minuta

U predstojećoj godini želim Vam od srca sve najbolje i najlepše! Želim da Vam se sve želje ostvare i da sve planove realizujete! Što se tiče tehnologije, podataka, softvera i svega ostalog želim Vam svega taman dovoljno da ostvarite svoje poslovne i životne ciljeve! Za dalje videćemo…

U retrospektivi

U 2018-oj godini desilo nekoliko za mene značajnih događaja od kojih ću za kraj izdvojiti samo tri. Nije da su drugi manje značajni, nego su ova tri ostavila najjači utisak, a i mogu da se lepo podele :)

BIZIT 2018

Bizit 2018-e godine gde sam govorio o svetskim trendovima i lokalnim prilikama u svetu poslovnog softvera i “mudro” zaključio da svet vodi sa 4:0 u odnosu na lokalne prilike :) Ceo video možete pogledati na:

PLAKETA DIS 2018

Drugi važan događaj za mene jeste priznanje Društva za informatiku Srbije za razvijenu i primenjenu informatičku uslugu – PLAKETA DIS 2018. Još jednom hvala žiriju! Dobro je kad ljudi iz struke prepoznaju vaš trud i zalaganje. Detaljniji utisci o plaketi su u događaju broj 3 :)

 

RADIO BGD 2 – prvi put

Hvala Tamari Vučenović na pozivu za gostovanje u njenoj jako kvalitetnoj emisiji “Digitalne ikone” na Radio BG 2 i prilici da govorim o gorepomenutoj plaketi. Inače sam veliki poštovalac radija, a kod Tamare sam imao priliku da prvi put bude sa “druge strane” radio prijemnika.

I za kraj još jednom:
Srećna Nova Godina!

 

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

  • Milan Oparnica says:

    E, pa, neka ti nova godina donese i nova priznanja, a ti da ostaneš skroman i čestit kakav jesi.

    Sve najlepše ti želimo u 2019. :)

    M.O. i Melany Software

  • >