Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

PoslovniSoftver.net počinje sa radom

Vreme čitanja: < 1 minut

logo_PSPoštovani prijatelji,

Ovom prilikom želim da vas obavestim da je sajt PoslovniSoftver.net počeo sa radom i da se trenutno nalazi u Beta fazi.

Sajt je podeljen u nekoliko osnovnih sekcija i kategorija. Izdvojio bih kategorizovane tekstovi koji su do sada objavljeni na Blogu, kao i vesti koji će se redovno ažurirati!

Takođe, izdvojio bih i sekciju koja sadrži indeks proizvođača poslovnog softvera u koji se i sami možete upisati popunjavanjm formulara preko linka: za dodavanje novih firmi u bazu. Kategorije proizvođača možete i sami predlagati, pa ćemo ih dodati.

Ukoliko ste proizvođač softvera može vam biti interesantna i mogućnost postavljanja namenske strane (Brend strane) o vašem proizvodu na stranici: https://poslovnisoftver.net/psnet/proizvodi. Ova opcija omogućava dodatne informacije o vama i vašim proizvodima, kao i postavljanje reklamnog banera na strani rezervisanoj samo za vašu firmu!

Za oglašivače interesantne informacije mogu naći na stranama : https://poslovnisoftver.net/psnet/saradnja.

Komentari, sugestije, kritike, i sve što ide dobrodošli.

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

  • Ajd nek ti bude sa srećom, da i dalje čitamo zanimljive i kvalitetne tekstove! :)

    Thumbs up

  • >