Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Microsoft donirao CRM softver studentskoj organizaciji

Shares
Vreme čitanja: 2 minuta

Beograd, 18. avgust 2008. – AIESEC Srbija, ogranak najveće organizacije vođene od strane studenata, od leta 2008. će svoju komunikaciju i saradnju sa partnerima i klijentima obavljati uz pomoć poslovnog informacionog sistema Microsoft Dynamics CRM.Banner_Da_li_cuvate_V02

“Posle intenzivnih diskusija oko ideje uvođenja novih tehnologija u naš svakodnevni rad, okrenuli smo se Microsoftu kao svetskom lideru u razvoju softvera. Microsoft Dynamics CRM je jedno od najboljih softverskih rešenja za upravljanje odnosima sa klijentima koje danas postoji na tržištu, i pokazalo se kao adekvatno u mnogim organizacijama širom sveta. Lokalna kancelarija Microsofta je prepoznala mogućnosti koje AIESEC nudi svojim članovima i odlučila se da nam donira svoje CRM rešenje. Verujemo da će nam Microsoft Dynamics CRM omogućiti da poboljšamo kvalitet komunikacije sa našim partnerima i klijentima i da ćemo sada biti u mogućnosti da dostignemo i prestignemo naše ciljeve u oblasti eksternih odnosa”, ističe Nikola Gavrić, Partnership Manager u AIESEC Srbija.

Svake godine AIESEC Srbija odlučuje o seriji glavnih prioriteta koji nakon toga ključno utiču na planiranje i aktivnosti tokom godine. Informacioni Menadžment, kao jedan od glavnih prioriteta, pokriva sve aktivnosti ove organizacije i garantuje konzistentnost i disciplinu u upravljanju dokumentima, kreirajući povoljne uslove za novi Globalni Informacioni Sistem. Upravo ovakvo strateško opredeljenje AIESEC-a je uticalo na odluku Microsofta da ovoj organizaciji donira svoj softver.

“U čitavom regionu postoji svega nekoliko desetina primena modernog CRM koncepta. Velika nam je čast i zadovoljstvo da podržimo ambicioznu inicijativu ovih mladih ljudi koji imaju jasnu viziju razvoja svoje organizacije. Microsoft Dynamics CRM je dizajniran da radi sa alatima koje zaposleni već koriste, na način kako želite da radite i onako kako bi tehnologija stvarno trebalo da funkcioniše, što će AIESEC-u svakako pomoći da, pre svega, poboljšaju zadovoljstvo svojih članova, ali i da budu još uspešniji u uspostavljanju kvalitetnih odnosa sa kompanijama sa kojima sarađuju“, naglašava Nenad Aleksić, menadžer prodaje Microsoft Dynamics rešenja za Srbiju.

AIESEC postoji u preko 100 zemalja na svetu, organizuje više od 350 konferencija, pruža preko 4.400 mogućnosti za stručnu praksu u inostranstvu putem Globalnog programa razmene i više od 6.500 liderskih mogućnosti, kao i globalno okruženje za razvoj svojim članovima svake godine. Svojim inovativnim pristupom razvijanju mladih ljudi, i fokusirajući se na izgradnju ličnih mreža kontakata i istraživanju njihovih usmerenja i ambicija za budućnost, AIESEC stvara lidere, stvarajući mrežu agenata promena koji imaju pozitivan uticaj na društvo. Više informacija o AIESEC Srbija možete pronaći na Web lokaciji www.aiesec.org.yu

Više informacija o softverskom paketu Microsoft Dynamics CRM možete pronaći na Web lokaciji www.microsoft.com/scg/dynamics/crm

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>