Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

DATUM 19. maja 2015. godine u hotelu „Crowne Plaza“

Shares
Vreme čitanja: 2 minuta

Kompanija Mineco organizuje tradicionalnu konferenciju DATUM 2015 koja će se ove godine održati u utorak 19. maja u prijatnoj atmosferi hotela “Crowne Plaza”.  Očekuje se prisustvo oko 500 IT i poslovnih profesionalaca, tako da će i ovaj DATUM biti pravo vreme i pravo mesto da se najveći broj ljudi koji nešto znače na srpskoj IT sceni okupe na jednom mestu.

Ovo je konferencija koja se ne propušta.

Konferencija obrađuje dve oblasti i to:

Data centri i IT infrastruktura

dc-naslovna

Konferencija je, prevashodno, namenjena finansijskom sektoru, velikim državnim organizacijama, telekomunikacijama i Internet sektoru, srednjim i velikim preduzećima. Ovogodišnji DATUM okuplja generalne direktore, IT direktore (CIO), tehničke direktore, direktore finansija (CFO), ukratko svima koji odlučuju. DATUM će ponuditi odgovore na pitanja:

  • Kako da obezbedite kontinuitet poslovanja?
  • Kako da ostvarite energetsku efikasnost (green Datacentre)?
  • Kako da umanjite rizike na fizičkoj infrastrukturi?

Poslovna softverska rešenja

erp-naslovnaKonferencija je namenjena IT rukovodiocima, direktorima i rukovodiocima prodaje, finansija i računovodstva. Kao i prethodne konferencije i ova je posvećena u osnovi ERP-u podržana CRM i BI funkcionalnostima. Ova DATUM konferencija pružiće vam odgovore na večita i aktuela ERP pitanja:

  • Koji su glavni kriterijumi za odabir ERP-a?
  • Koji su ERP paketi prisutni u Srbiji i koliko su uspešni?
  • Kako podatke da pretvorite u profit?
  • Kako da izbegnete greške prilikom uvođenja ERP-a?

Prijave u toku na: Datum registracija!

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>