Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Ponovo radi bioskop!

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

devojka_osmeh

Poštovani prijatelji, partneri, kolege,

Posle nekoliko meseci napornog rada, PoslovniSoftver.net je redizajniran (i izgledom i funkcionalnostima) i spreman za nove radne pobede. Ponovo, na pravom mestu u pravo vreme. U poslednjih nekoliko godina postalo je kristalno jasno ne samo korisnicima već i frmama koje se bave softverom (na ovaj ili onaj ili neki treći naćin) da je neophodnost izbora kvalitetnog softvera neophodna za preživljavanje u ovim turbulentnim vremenima.
Onima koji traže softver, omogućeno je da uz korisne savete naprave pravi izbor koji će im dugo godina unapred olakšavati poslovanje i štedeti vreme, a i novac, zašto da ne. Softverskim firmama omogućeno je da svoje proizvode i usluge predstave na jedan drugačiji način, ali i da kroz kontakt sa postojećim i budućim korisnicima, kao i stručnim saradnicima sajta obogate svoja rešenja, proizvode i usluge i ponude dodatni kvalitet u godinama koje dolaze.

PoslovniSoftver.net omogućava:

  • pregled firmi koje proizvode, prodaju, implementiraju i pružaju podršku za razne tipove poslovnog softvera
  • pregleg softvera koji ove firme imaju u svojoj ponudi i za koju su razvile ekspertizu
  • korisne, stručne, konstruktivne tekstove, analize i vesti iz sveta poslovnog softvera, edukacije i računovodstva
  • posebna iznenađenja za članove i registrovane korisnike i partnera (besplatne knjige, šablone za analizu, projektnu dokumentaciju i mnogo drugih stvari)
  • još jedan kanal komunikaciej sa postojećim i budućim korisnicima

Kritike, komentari, sugestije, predlozi očekujemo sa nestrpljenjem!

DOBRODOŠLI!

Vaš domaćin na sajtu,

Miodrag Ranisavljević

 

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>