Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Jubilarna verzija Liddera v10.00

Shares
Vreme čitanja: 2 minuta

Lidder je stigao do verzije 10. Ovom prilikom smo uradili malu intervenciju na imenu, tako da bude jasnije i da bolje oslikava sam proizvod. U vreme prave poplave rapidno sastavljenih programa sa gomilom modula koji sebe nazivaju modularnim ERP WEB online i sličnim, a gde se sve stavlja u isti koš “poslovnog softvera”, Lidder sa svojim jedinstvenostima mora imati i ime koje će ga jednoznačno opisati: Lidder 2010 se od sada zove Lidder 10 Monolitni Računovodstveni Softver, tj. skraćeno Lidder 10 Monolit ili Lidder 10 MRS.lider_pescani_sat

Od 1994. godine od kada je uveden sistem novosti i objašnjavanja svih izmena, napisano je skoro hiljadu strana “crtica” koje su u najvećem broju slučajeva bila razna poboljšanja. Istorija života i promena istog softvera je za respekt, a i jedna od najdužih u svetu. Zahvaljujući predlozima vas, korisnika Liddera, Lidder je alat kakav danas koristite. Mesta za unapređenje uvek ima, tako da ćemo i u budućnosti nastaviti sa usvajanjem dobrog dela predloga koje dajete. Pravac izmena koje će se dešavati u Lidder Monolit seriji će biti modernizacija dela interfejsa, zatim poboljšanja u vezi sa dodatnim podacima o komitentima i artiklima u pravcu efikasnog i smislenog CRM podsistema, te mnogo dodatnih funkcija koje će još bolje iskoristiti postojeći mehanizam za online vezu sa Narodnom bankom kao i postojeći mehanizam komunikacije sa Lidder serverima radi efikasnijeg informisanja korisnika.

Obaveštavamo vas da ćemo od maja 2013, uvesti sistem nagrađivanja svake uspele preporuke Liddera svojim kolegama u drugim firmama koje nemaju Lidder. Svi korisnici licenciranog Liddera će imati mogućnosti da svoje zalaganje na promociji Liddera i naplate sa standardnih 10%, a potpisivanjem posebnog ugovora o saradnji, direktni korisnici Liddera moći će i da povećavaju procenat nagrade sa svakom sledećom uspešnom preporukom Liddera, sve do čak 30% cene osnovne licence. Oni koji nisu korisnici Liddera ovu mogućnost neće imati. Više o detaljima ove mogućnosti zarade dobiće svi korisnici u posebnom obaveštenju.

Opis izmena u ovoj, jubilarnoj, verziji Liddera možete pogledati na http://lidder.nd.rs/poslovanje/aktuelno/

New Dimension doo

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>