Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Jači zajedno!

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

Nakon tačno 7 godina poslovanja Microsoft sertifikovani partner, školski i testing centar DeployIT.ms d.o.o. Beograd spojio se sa kompanijom E-Smart Systems d.o.o. 1. aprila 2013. godine.esmart_deployIT

Vođeni obostranom željom da učvrstimo svoje pozicije na tržištu u zemlji i regionu, a kao u potpunosti domaće kompanije, spojili smo naše znanje, iskustvo i resurse sa željom da budemo jedina domaća IT kompanija koja Vam može ponuditi kompletan portfolio IT rešenja baziranih na Microsoft proizvodima, nezavisno od toga da li Vaša kompanija ima 5, 500 ili 50.000 zaposlenih.

Za početak rada našeg školskog centra pripremili smo Vam POPUST od 40% za sledeće treninge koji počinju od 15.04.2013 u popodnevnom terminu od 17:30h do 21:00h

Sve informacije o treninzima se nalaze na http://deployIT.ms.e-smartsys.com.

S poštovanjem,
Srdjan Stošić – Bambi
Direktor
Razvoj poslovanja
E-Smart Sytems

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>