Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Poslovni softver – blogariat

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

U nedavno završenoj anketi servisa Blogariat poslovni softver blog je glasovima posetilaca izabran da se naÄ‘e zajedno sa najboljim domaćim blogovima na ovom servisu. Glasalo je preko tri stotine (300) posetilaca. Poslovni softver blog je po glasovima zauzeo odlično 4. mesto.

Hvala svima koji su glasali i omogućili da se ovaj blog čita još više. Nadam se da ću narednim tekstovima opravdati ovo zaista lepo priznanje dosadašnjem radu.

Vraćam se u igru. Uskoro očekujte još tekstova.

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>