Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Poslovni softver na Blogariatu

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

Lep dan danas i još lepše vesti i za autora i za čitaoce bloga o poslovnom softveru i svakako potvrda kvaliteta dosadašnjeg rada.

Elem, poslovni softver (dot) net BLOG je uvršten u anketu Blogariata. Blogariat okuplja najbolje domaće blogove iz raznih oblasti i svakako je čast naći se na njihovim stranicama.

Ukoliko mislite da poslovni softver (dot) net blog ima kvalitet u svojoj oblasti i treba da naÄ‘e put do još šireg kruga čitalaca glasajte na dole navedenoj adresi.

— Originalna poruka sa Blogariata —

Pozdrav,
tvoj je blog uvršten u trenutačnu anketu u kojoj se biraju novi
blogovi koji će biti uvršteni na blogariat. Anketa se nalazi ovdje:
http://blogariat.com/blog/2007/03/02/odaberite-blogove-koji-ce-se-naci-na-blogariatu-4/
pozdrav!
http://blogariat.com

— Originalna poruka sa Blogariata —

Veliki pozdrav i hvala svima FOR MAKING THIS POSSIBLE :)

Miodrag Ranisavljević

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>