Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Naučite Pantheon 5.5

Shares

asistentAsistent d.o.o. ponosni partner kompanije DataLab, proizvođača jednog od najzastupljenijih ERP rešenja na našim prostorima, organizuje letnje kurseve Pantheona 5.5!

U periodu od 17.08.2009. do 04.09.2009. u učionicama firme Asistent d.o.o. održavaće se obuke implementatorskog nivoa za Pantheon 5.5. Programom obuke biće obuhvaćene sve funkcionalnosti ovog ERP rešenja, kao i testiranje usvojenog znanja. Vreme održavanja je kurseva svakog  radnog dana od 16,00h-20,00h.

Obuka je namenjena svima vama koji žele da investiraju u svoje znanje i profesionalni kadar. Dugogodišnje iskustvo predavača garantuje temeljnu i kvalitetnu obuku uz suštinsko razumevanje funkcionalnosti Pantheona 5.5.

I to nije sve, kažu iz firme Asistent! Tokom letnjeg perioda u toku je specijalna akcija – 50% popusta kurseve.

Za više informacija o sadržaju predavanja i uslovima učestvovanja kliknite ovde ili nas kontaktirajte putem telefona +381 11 213 40 33 ili e-maila office@asistent.co.rs

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”