Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Naučite Pantheon 5.5

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

asistentAsistent d.o.o. ponosni partner kompanije DataLab, proizvođača jednog od najzastupljenijih ERP rešenja na našim prostorima, organizuje letnje kurseve Pantheona 5.5!

U periodu od 17.08.2009. do 04.09.2009. u učionicama firme Asistent d.o.o. održavaće se obuke implementatorskog nivoa za Pantheon 5.5. Programom obuke biće obuhvaćene sve funkcionalnosti ovog ERP rešenja, kao i testiranje usvojenog znanja. Vreme održavanja je kurseva svakog  radnog dana od 16,00h-20,00h.

Obuka je namenjena svima vama koji žele da investiraju u svoje znanje i profesionalni kadar. Dugogodišnje iskustvo predavača garantuje temeljnu i kvalitetnu obuku uz suštinsko razumevanje funkcionalnosti Pantheona 5.5.

I to nije sve, kažu iz firme Asistent! Tokom letnjeg perioda u toku je specijalna akcija – 50% popusta kurseve.

Za više informacija o sadržaju predavanja i uslovima učestvovanja kliknite ovde ili nas kontaktirajte putem telefona +381 11 213 40 33 ili e-maila office@asistent.co.rs

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>