Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Utisci korisnika Datalab Pantheona – KursorTV

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

KursorTV emisija posvećena informacionim tehnologijama koje se emituje na kanalu B92.info napravila je seriju priloga o iskustvima korisnika u realnom radu sa ERP rešenjima kompanije Datalab

Studio Berar: iskustva sa Pantheonom.

 

Centroproizvod: iskustva sa Pantheonom.

 

Posebno je zanimljivo isticanje značaja podrške partnera u implementaciji i kasnijem korišćenju softvera. Ono što se sprema na blogu već duže vreme je serija tekstova o problematici implementacije ERP rešenja sa posebnim osvrtom na troškove implementacije, smanjenje troškova implementacije u ovim vremenima krize, kao i o maksimalnom iskorišćenju i sopstvenih i resursa softverske kuće.

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>