Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Najveći hitovi Majkla Džeksona – za korisnike poslovnog softvera

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

michael-jacksonU čast kralja popa Majkla Džeksona sajt Technology Evaluation je objavio interesantan članak u kojem povezuje pesma Majkla Džeksona i korisnike poslovnog softver.

Meni je posebno interesatna interpretacija pesme Black or White:

Black or White – As a project manager, you probably already know that implementation can only be a success or a failure

A siguran sam da mnogi korisnici sigurno mogu da se povežu i sa još jednim, u ovom članku nepomenutim hitom Majkla Džeksona:

Scream (Vrisak) – Kako to mislite imamo li bekap? Naravno da imamo, napravili smo bekap još prošle godine u januaru!

http://blog.technologyevaluation.com/blog/2009/06/30/michael-jackson-greatest-hits-for-erp-users/

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>