Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Datalab SR: Poziv na praksu uz mogućnost zaposlenja

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

Datalab AcademyPrenos vesti: kompanija DataLab – letnja praksa!

Želite li iskustvo u podršci i implementaciji poslovnog softvera? Želite da naučite Pantheon poslovni softver? Prijavite se na letnju praksu u Datalabu* i naučite Pantheon, poslovni softver koji koristi preko 5000 korisnika u Srbiji i preko 26.000 korisnika u regionu!

Uslovi:

  • Studenti završne godine i apsolventi
  • Osnovno IT pismenost (hardver, operativni sistemi, aplikativni softver)
  • Osnovno znanje administracije MS Windows OS
  • Osnovno poznavanje rada sa bazama podataka (poželjno: MS SQL server, Oracle)
  • Poželjno: Osnovno znanje SQL programiranja

Prijave sa priloženim CV-om slati na email info@datalab.rs najkasnije 05.07.2012. Kontaktiraćemo samo kandidati koji su ušli u uži izbor.

Kompanija DataLab posluje na teritoriji Srbije od 2002. godine. Bavi se razvojem i implementacijom integrisanih poslovno-informacionih sistema za mala i srednja preduzeća. Programska platforma Pantheontm višestruko je nagrađivana.
Danas programski paket Pantheontm koristi više od 8000 kompanija u regionu sa preko 26000 korisnika.

Više informacija o kompaniji Datalab pronađite na www.datalab.rs

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>