Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Jeftiniji Office Small Business 2007

Shares
Vreme čitanja: 2 minuta

clip_image001Microsoft je za ovu jesen pripremio ekskluzivnu prodajnu akciju u kojoj će kupcima u Srbiji paket aplikacija za poslovnu produktivnost Microsoft Office Small Business 2007 biti ponuđen po ceni nižoj za čak 22 %. Ova jedinstvena ponuda važi za kupce novih računara i traje do kraja septembra, a zainteresovani se za detalje mogu obratiti najbližem ovlašćenom Microsoft partneru 1.

Microsoft Office Small Business 2007 uključuje Microsoft Office Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007, Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte, i Publisher 2007, i biće ponuđen kupcima novih računara po ceni koja je za 22 procenta niža od uobičajene, čime se svodi na nivo cene verzije Office Basic 2007, koja ne uključuje aplikacije PowerPoint i Publisher. Tako kupci u ovoj akciji uz kvalitetan, potpuno legalan i siguran softver, koji je kompletno lokalizovan za srpski jezik, praktično dobijaju besplatno dva vredna programa, PowerPoint i Publisher, uz koje mogu praviti prezentacije i brošure profesionalnog izgleda, stvarajući brojne šanse za povećanje prodaje i zarade preduzeća.

„Pokretanjem ove prodajne akcije želeli smo da svim poslovnim ljudima u Srbiji damo mali podsticaj na početku nove poslovne sezone. Kupujući nove računare sa legalnim softverom, koji je siguran, potpuno lokalizovan i podržan od strane Microsofta i naših lokalnih partnera, domaći privrednici imaju priliku da značajno unaprede svoje poslovanje i povećaju produktivnost svojih zaposlenih, i to po za skoro četvrtinu nižoj ceni“, ističe Srđan Starović, menadžer prodaje OEM softvera u kancelariji Microsofta u Srbiji.

Microsoft Office System je paket aplikacija za poslovnu produktivnost koji poslovnim korisnicima nudi mogućnost rada sa tekstom, tabelarnim proračunima, prezentacijama, e-mail porukama i drugim važnim poslovnim podacima. Verzija 2007 donela je potpuno novi interfejs, dizajniran sa idejom da se korisnicima olakša pronalaženje i korišćenje svih funkcija koje obezbeđuju aplikacije koje sačinjavaju Office System 2007. Kupcima u Srbiji su pored verzije na engleskom na raspolaganju i verzije na srpskom jeziku, latinična i ćirilična, koje pored potpuno prevedenog korisničkog interfejsa uključuju i kompletan sistem pomoći na srpskom, kao i podsistem za ispravljanje pravopisnih i gramatičkih grešaka. Više podataka o verziji Small Business 2007 i aplikacijama koje je sačinjavaju možete pronaći na Web lokaciji www.microsoft.com/scg/office

Spisak ovlašćenih partnera Microsofta u Srbiji možete pronaći na Web lokaciji http://www.microsoft.com/scg/partneri/directory/listapartnera.mspx

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>