Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

BlogOpen 2007 utisci

Vreme čitanja: < 1 minut

Dva puta u 6 meseci regionalno okupljanje blogera. Prvi put nešto skromnije u Pančevu, a drugi put raskošno i široko :) u Novom Sadu u SPENSu. Oba puta odlično druženje, časkanje, upoznavanje. BlogOpen će, nadam se, postati tradicionalno okupljanje blogera sa ovih (a i drugih) prostora.

Slike govore vše od hiljadu reči i zato:

sve slike sa BlogOpena na Flickr servisu!

i one koje sam uspeo uslikati lično:

BlogOpen Jesen 2007

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

  • Zdravo od mene,
    ovom prilikom zelim ti se zahvaliti za voznju do BG-a.
    Svako dobro

  • >