Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Akreditacija viših škola – najbolja viša škola u Srbiji

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

najbolje_vise_skoleMala digresija i predah od poslovnog softvera (mada je u vezi sa opštom temom bloga). Prenosim informaciju sa sajta smera elektronsko poslovanje.

Danas je dnevni list “Blic” (štampano izdanje od 11. maja) u dodatku za Beograd – B3 objavio vest pod naslovom:

ANALIZA KVALITETA VIŠIH ŠKOLA U BEOGRADUViša elektrotehnička škola ocenjena je najvišom ocenom za kvalitet od strane Agencije za akreditaciju u kategoriji državnih škola.

U kategoriji privatnih viših škola, najbolje je ocenjena Viša škola za sportske trenere.

Ovo je u izjavi za “BLIC” rekao prof. dr M. Arsenijević, predsednik Akreditacione komisije.

Da podsetimo: trećeg maja Akreditaciona komisija objavila je rezultate akreditacije viših škola u Srbiji. Od ukupno 79 viših škola, akreditaciju su dobile 32 više škole, od toga 30 državnih i 2 privatne.

Ovo je svakako veoma bitna vest kako za sadašnje tako i za buduće studente i svojevrsno je priznanje dosadašnjem radu ove ustanove.

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>