PoslovniSoftver.net
Shares

Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

  • You are here:
  • Home »
  • Blog »
  • Vesti »

Tradicionalna PC Press priznanja za najbolji online nastup 2014 – PoslovniSoftver.net u 50 najboljih!

Shares
Vreme čitanja: 2 minuta

PC Press dodelio priznanja za najbolje sajtove u 2014. godini!

DejanR_MiodragR_PCPress_top50_2014Biti u 50 najboljih u Srbiji u 2014. godini predstavlja veliku čast, ali i odgovornost da se dalje nastavi nesmanjenom energijom, entuzijazmom i strašću! Veliko hvala svima koji su pomogli da se sajt/blog PoslovniSoftver.net nađe u 50 najboljih sajtovu u 2014. godini u izboru eminentnog časopisa za profesionalnu primenu računara PC Press. Dodatno mi je drago što se ovo priznanje poklopilo sa 10-godišnjicom rada (2015) i donelo dodatnu pozitivnu energiju za sledećih 10. Idemo dalje!

Kako je bilo na samoj dodeli priznanja pogledajte na zvaničnoj PC Press Facebook strani!

U nastavku i zvanično saopštenje, koje prenosim u celosti:

Priznanja pobednicima na tradicionalnom godišnjem izboru najboljih srpskih sajtova po izboru redakcije časopisa PC Press uručena su na svečanom skupu održanom 29. januara 2015. u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Izbor pedeset najboljih domaćih sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od početka razvoja interneta u Srbiji, 1997. godine. U ovogodišnjem, 18. po redu izboru pored sajtova odabrani su i najbolji nastupi na društvenim mrežama, kao i najbolje mobilne aplikacije.

U kategoriji Vesti pobedio je sajt b92.net, u kategoriji Servisi sajt poreskauprava.gov.rs, u kategoriji Baza znanja sajt britishcouncil.rs, u kategoriji Život sajt narodnopozoriste.rs, u kategoriji Blog sajt psihoverzum.com. Specijalnu nagradu RNIDS-a za najbolji sajt na ćiriličkom domenu, poneo je ртс.срб.

pcpress-top-50-200px

Najbolji nastup na društvenim mrežama imala je Facebook stranica Naftne industrije Srbije, a nagradu publike za celokupni online nastup u 2014. godini osvojila je kompanija Strauss Group.

Dodeljena su i priznanja za najbolje aplikacije za mobilne uređaje. U kategoriji Android priznanje je dobila aplikacija TopEleven, u kategoriji iOS aplikacija SBB D3GO a u kategoriji Windows Mobile aplikacija Eurobank m-B@nking.

Prisutnima su se obratili gospodin Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, Danko Jevtović, direktor RNIDS-a, Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press i Vesna Čarknajev, direktorka PC Press-a, kao i dobitnici priznanja. Pokrovitelj akcije je Skupština grada Beograda, a prijatelji izbora su RNIDS i agencija Pioniri Communications.

Kompletan spisak pedeset najboljih sajtova objavljen je u časopisu PC #218 kao i na Web adresi www.pcpress.rs/pcpress-top50-2014.

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>