Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Dušan Bošnjak 1949-2012

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

Izvor: www.iib.rs: Sa velikim bolom, tugom i nevericom obaveštavamo vas da je naš dragi Dušan Bošnjak, direktor i duša preduzeća IIB, preminuo u subotu 04.02.2012. Dušana ćemo pamtiti kao iskrenog, vrednog, dobrog, poštenog, čoveka vedrog duha koji je uvek bio i koji će ostati inspiracija svima nam.Dusan_Bosnjak

Sahrana je 07.02.2012 u 10.30 na beogradskom groblju Orlovača.

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>