Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Datalab konferencija 2008

Shares
Vreme čitanja: 2 minuta

brcko_datalabPeta po redu PANTHEON konferencija će se ove godine po prvi put organizovati na dve lokacije, i to 2. i 3. oktobra u Portorožu i 16. i 17. oktobra u Brčkom (BIH).

Akcenat će biti na radionicama, za koje je prošle godine vladalo veliko interesovanje. Zajedno sa vama ćemo predstaviti nove funkcije i poboljšanja u Pantheonu 5.5, uspešne primere iz prakse, kao i druge zanimljivosti.  Za kulinarske užitke, odmor i zabavu. ćemo se takođe pobrinuti.

Konferenciju ćemo posvetiti sledećim temama:

  • Cross-border – uz našu pomoć na inostrana tržišta – u toku dva dana ćemo na primerima iz prakse i zanimljivim radionicama predstaviti funkcije Pantheona 5.5, koji omogućava jednostavno poslovanje na stranim tržištima
  • Business Benefits – poslovne koristi – preko Datalab ekosistema ćemo predstaviti rešenja za pojedina područja i procese poslovanja. Ovo ćemo vam omogućiti pomoću radionica, primera iz prakse i pre svega »match-makingom«. Imaćete priliku da razmenjujete mišljenja i iskustva sa najboljima iz vaše oblasti
  • Ekologija – Govorićemo i o brizi za okolinu, na koji način elektronsko poslovanje, ušteda energije i drugih izvora, mogu značajno da smanje zagađenje

Pantheon Match-making

Na Pantheon konferenciji će jedna od ključnih stvari biti match-making, odnosno međusobno povezivanje preduzeća srodnih delatnosti, branši i interesa.

Match-making je namenjen ne samo Pantheon korisnicima, već i preduzećima, koja nisu korisnici DataLab usluga. Na primer:

  • Preduzeće želi da proširi svoj posao u inostranstvu. DataLab na konferenciji organizuje sastanak sa drugim preduzećima, koja mogu preduzeću da pruže korisne informacije, pa čak i pomoć prilikom nastupanja na strano tržište.
  • Agencije, koje nisu Pantheon korisnici, traže pristup malim i srednjim preduzećima. DataLab obezbeđuje spisak svih preduzeća na konferenciji, koja bi mogla da budu potencijalni korisnici njihovih usluga.

Pozivamo vas da popunite obrazac i saopštite nam svoje predloge i želje.

Obrazac za Match-making

Match Making

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>