Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

bizit ICT sajam

Bizit ICT Sajam – biće zanimljivo

Share
Vreme čitanja: < 1 minut

PC Press i Beogradski sajam:

bizit ICT sajamSa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da posetite BizIT, prvi sajam o poslovnoj primeni ICT rešenja koji se održava u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike, u Hali 2 nivo C Beogradskog sajma, u periodu od 12. do 16. maja.

BizIT je poslovni ICT sajam koji je, prvi put nakon dve decenije, na Beogradskom sajmu zvanično okupio predstavnike ICT industrije i dao im priliku da svoja znanja, rešenja i usluge, predstave kroz dve paralelne forme promocije – izložba i konferencija. Važan cilj BizIT-a je da korisnicima pomogne u donošenju važnih poslovnih odluka pri izboru najboljeg ICT rešenja. U okviru petodnevne izložbe i prateće konferencije biće predstavljena rešenja ERP, CRM, BI, DMS, Cloud, Mobility i mnoge druge novine u IT oblasti. Posebna pažnja će biti posvećena IT edukaciji i zapošljavanju kao i startup projektima.

Još jedan važan cilj BizIT-a je da edukuje ICT profesionalce, predstavi savremeni pogled na ICT scenu i sugeriše nove paradigme poslovanja, ali i da širi informatičku kulturu na našim prostorima. Zato je BizIT organizovan u paraleli sa 58. Međunarodnim sajmom tehnike.

Detalje o sajmu BizIT pogledajte na sajtu www.bizit.rs ili u Sajamskom vodiču koji je objavljen u majskom izdanju časopisa PC Press. Iskoristite mogućnost da poslovne sastanke sa izlagačima na Sajmu tehnike i BizIT-u već danas zakažete putem besplatnog servisa na portalu tehnika.talkb2b.net.

Izvor: Bizit ICT sajam (email)

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>