Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Blog template menja

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut

…ali sadržaj ostaje:)

Kratko obaveštenje svim čitaocima i posetiocima bloga.

Blog ima novi link do RSS feedova http://feeds.feedburner.com/PoslovniSoftverdotNetBlog na popularnom servisu FeedBurner. Takođe zainsteresovani čitaoci i posetioci od sada mogu čitati nove tekstove sa ovog bloga putem elektronske pošte. U donjem desnom uglu je polje za unos email adrese na koju želite da dobijate obaveštenja o novim tekstovima. Promenja je i tema (template) bloga. Dodate su neke nove opcije. Sem pomenute mogućnosti primanja obaveštenja putem email-a, od sada je moguće prijaviti blog na sajt dvanula.com, popularni agregator i social-bookmark sajt (i još mnogo toga).

Sa druge strane, otklonjeni su tehnički problemi koji su se javili posle migracije bloga na novi server. Sve pohvale za SezamHosting.

Hvala i opakoj :) ekipi sa DevProTalk foruma koja mi je pomogla u otklanjanju tehničkih problema.

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>