Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Veb nastup proizvođača poslovnog softvera u Srbiji 2014

Vreme čitanja: < 1 minut

eBookVebNastup2014Cilj svake web prezentacije je da u najboljem svetlu tržištu predstavi kompaniju, njene proizvode i usluge. Neretko se dešava da se najviše pažnje prilikom izrade posvećuje estetskoj i grafičkoj dimenziji, i ako su, sa stanovišta korisnika, funkcionalna i sadržajna dimenzija, kao i brza dostupnost traženih podataka i informacija najvažniji faktori.

Na 14 strana u ovoj analizi saznaćete:

  • Šta je web funkcionalnost i kako se postiže?
  • Koliko su proizvođači poslovnog softvera ažurni u pružanju informacija na svojim sajtovima?
  • Koliko je lako, iz ugla potencijalnog korisnika, naći željene informacije?
  • Koliko je koristan sadržaj na ovim sajtovima proizvođača poslovnog softvera?
  • Zašto je važno ulagati u veb nastup?

Kvalitetna i na vreme plasirana informacija je jedina koja donosi novac u današnje vreme. Koliko je ova teroija primenljiva u praksi proizvođača poslovnog softvera u Srbiji?

Preuzmite i saznajte u ovoj analizi!

preuzmi_dugme

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>