Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Cloud computing – danas i sutra 12. Coming konferencija

Shares
Vreme čitanja: < 1 minut[lead] Cloud je već odavno deo svakodnevnog poslovanja. Neke servise kompanije već uveliko koriste, a neke tek počinju. Kako stvari stoje, taj talas ne zaobilazi ni naše tržište.[/lead]

Kakav je cloud danas, a kakav će biti sutra, predstaviće nam kompanija Coming sa partnerima na svojoj 12-toj konferenciji.

12. Coming konferencija će se održati 23. Seprtemba u hotelu Crowne Plaza, sa početkom u 8:30h.

Iz agende bih posebno izdvojio:

  • Korisničko iskustvo – Quantum Automarket – Visoka dostupnost sa cloud infrastrukturom u Sali 1
  • Digitalna Strategija – Coming – Digitalizacija malih i srednjih preduzeća u Sali 2

Vidimo se na konfereciji!

[button type=”info” size=”lg” link=”http://coming.rs/konferencija/prijava12″] Besplatna prijava za konferenciju >> [/button]

About the Author Miodrag Ranisavljević

Umesto biografije Redefinisan i izbrušen pogled na softver. Korisnici i programeri. Artisti i modeli. Večita borba ideje i realizacije. Korisnik hoće jedno, programeri tvrde da je neizvodljivo, a knjigovođi ne odgovara zakonski aspekt. Kako usaglasiti različite interese korisnika, programera i sve to upakovati u zakonsku formu? Operativa ili knjigovodstvo, šta je Vama važnije? Posebni programi, integrisan sistem, transferi, kopiranje, prekucavanje. Da li komplikujemo jednostavno ili jednostavno mora komplikovano? Da li je Marfi u pravu kada kaže da ni jedan pravi problem nema rešenje. Krenimo zato od početka jer sudeći po Parouzziju: “Ako loše startuješ, nevolje rastu eksponencijalno”

>