Vodič: Poslovni softver u oblaku

U poslednjih nekoliko godina primetan je trend pojavljivanja Cloud rešenja za mnoge oblasti, a posebno u domenu poslovnog softvera.

Da li je Cloud poslovni softver, rešenje za vašu kompaniju?

Kako da znam kada je pravo vreme za nadogradnju sa SCM na ERP softver?

Vreme čitanja: < 1 minut

nadogradnja_ikonicaAko pokušavata da utvrdite da li je pravo vreme da zamenite vaš stari SCM sistem novim ERP sistemom, pomoći ću Vam da rešite svoju nedoumicu sledećim pitanjima koja vam mogu pomoći u donošenju prave odluke:

  • Da li se Vaš trenutni sistem adekvatno skalira u skladu sa širenjem mog poslovanja? Da li pokriva sve poslovne procese?
  • Da li moj trenutni sistem može da podrži  Outsourcing strategiju budućeg poslovanja?
  • Koliko brzo i precizno mogu da predvidim buduću potrebnu nabavku sredstava koristeći moj trenutni sistem?
  • Da li dobijam upozorenja u realnom vremenu kada proces nabavke nije adekvatan?
  • Koliko brzo mogu da nabavim kritične podatke koji su mi potrebni da bi efikasno usmerio moju organizaciju?

Postavljajući sebi ova pitanja, trebalo bi da uvidite slabosti postojećeg sistema ukoliko postoje i uvidite da li je pravo vreme za nadogradnju na ERP poslovno rešenje nešto što Vas čeka u skorijoj budućnosti.

About the Author Nikola Radivojević

Teško je govoriti o sebi u trećem licu, ali hajde da pokušam :) Nikola je želeo da se bavi podrškom i implementacijom (moderno: konsultantskim radom), a pod uticajem "drugih" počeo je sa prodajom i prodajnom podrškom. U tome se pokazao kao vrlo talentovan i za kratko vreme iskusio sve prednosti (i mane) prodaje poslovnog softvera u vremenu ekonomske krize.

>